Viime päivien saalista

Olipa löytämäsi aarre sitten pieni tai suuri, nappi tai kolikko, tämä on paikka missä voit siitä kertoa mahdollisen kuvan kera.
Avatar
Cossus
Viestit: 49
Liittynyt: 23 Huhti 2013, 10:10
Paikkakunta: Askola

Viime päivien saalista

Viesti Kirjoittaja Cossus »

Laitellaanpa taas muutama kuva löydöistä. Ei mitään ihmeitä, mutta aina etsivä löytää. Nyt kun on oma kone, on mukava nostaa erilaisia juttuja maasta ensimmäistä kertaa. Kuten esim. sormus, minnie-luoti ja tinasotamies :D

Urmaksen kanssa Porvoossa:
Kuva
Nappeja, joista yhden taustassa "kullanomaista" pinnoitetta. Varmaankin kotkanapin runko. Lisäksi iso lyijynappi. Pari aterimen raatoa, mainittu päätön ratsumies, zippo-tyylinen sytkä ja jännä kaksiosainen sulametalli. Paras kolikko 1/4 skilling 1805. Luodeilla on muuten kokoeroa, kun vertaa minnietä tuohon pistoolinkuulaan!

Sastamalasta ja Huittisista:
Kuva
Napit on aina vaan niin mukavia, joukossa pari vanhanoloistakin. Paras kolikko tässä setissä 1/4 kopeekka 1798. Ammuskeluvehkeistä hännällinen kuula ja pieni .25 taskupistoolin hylsy. Tuo "1891"-lätkä on ehkä jostain mitasta, mutta laitan siitä Mikä tämä on -osastolle.
Kuva
Ja tässä sormukset tai se mitä niistä on jäljellä... Ehjemmässä on hieno syvänvihreä kiiltävä patina. Sauma auennut. Sisäpinnalla vähän ehkä hopeointia jäljellä, muttei mitään merkintöjä. Hopeasormuksen katkelma on varmaan ollut kullattu. Kun nyt olisi ollut kokonainen :twisted:
Kuva
Tämä oli hauska löytö. Taivutettu lätkä on jalkaholvin tuki. Vasta kuvatessa sain selvää merkinnöistä (sori vähän huonoista kuvista, uusi kameranrunko suoraan paketista ja illan hämy).
Kuva
"Re-ro[]" ja "ARCHSUPPORT". Lisäksi reunoilla tekstit "SILVEREX" ja "LONDON". Muutakin tekstiä on, mutten saanut vielä selvää.
Kuva
Avatar
Tri Tuonela
Metallinetsijä
Viestit: 369
Liittynyt: 26 Touko 2011, 17:48
Paikkakunta: Satakunta

Viesti Kirjoittaja Tri Tuonela »

Monipuoliset löydöt, täytyy sanoa :P. Suuri määrä perusesineitä kertoo aina paljon löytöpaikan historiasta. Yläkuvassa on näyttävä setti lyijyesineitä. Tarkasti on poimittu talteen!
Avatar
Urmas
Raavas Tonkija
Viestit: 753
Liittynyt: 19 Syys 2011, 08:57
Paikkakunta: Porvoo

Viesti Kirjoittaja Urmas »

Olet käynyt Porvoossa hyvällä pellolla :D ei vaiskaan..kiitos taas seurasta.
Kävin tänään samassa paikassa missä oltiin tiistaina, muutama kolikko ja taskukellon hopeinen takakansi.
Garrett At Pro
Garrett Pro-Pointer At
Fiskars minispade
Garrett Edge Digger
Avatar
Cossus
Viestit: 49
Liittynyt: 23 Huhti 2013, 10:10
Paikkakunta: Askola

Viesti Kirjoittaja Cossus »

Tri Tuonela: Tulee tuolla uudella etsimellä kaiveltua heikompiakin signaaleita, ihan opiskelumielessä. Siinä sivussa lyijyt tulee hyvin mukaan.

Urmas: Porvoon paikka on tosiaan mielenkiintoinen, ja kiitokset seurasta minunkin puolestani. Ehkä loputkin kellosta on vielä pellossa.
Vastaa Viestiin