Risut ja Ruusut

Keskustelua kaikesta muusta aarteenetsintään liittyvästä ja vaikka säästä kuin jo otsikoiduista aihepiireistä. Täällä voit kertoa vaikka muista harrastuksistasi.
Avatar
Tirehtoori
Kunniajäsen
Viestit: 1115
Liittynyt: 08 Touko 2012, 19:51
Paikkakunta: Seinäjoki

Risut ja Ruusut

Viesti Kirjoittaja Tirehtoori »

Risut ja ruusut kauppakumppaneista, miiteistä, piippailukavereista yms. Mikä toimii ja mikä taas jäi kaivelemaan.
Spes Sibi Guisgue

Minelab Excalibur 2
Xp
Garrett AT Pro

Kuva

vanhimmat löyröt lintuneula ja dirhem noin 800-1000luvulta yms....
Avatar
Tirehtoori
Kunniajäsen
Viestit: 1115
Liittynyt: 08 Touko 2012, 19:51
Paikkakunta: Seinäjoki

Viesti Kirjoittaja Tirehtoori »

Alootan itte.

Erittäin ISOO kiitos Findetectorin toiminnassa kaupoissani. Kaikki kauppani ko. liikkeessä on sujunut vähintäänkin mallikkaasti, mutta nyt liike veti positiiviset pohjat.

Ostin Finndetectorilta AT goldin. Nettisivuilla mainostettiin, että paketin mukana tulee vähän reppua, hakkua yms. tavaraa. No paketti tuli kotia ja sen avadin. Ko. tuotteet puuttuivat paketista. Lähetin kyselyn liikkeeseen josta tulikin nopeasti vastaus että pahoittelevat tapahtunutta. Sain valita korvaukseksi jonkin Adan kaivuuvälineen. Erittäin mallikkaasti toimittu.

No laitoin mailia että ei varmaan ole muissakaan laatikoissa ko vehkeitä. Tarkistivat asian ja korjasivat sen nettisivuilleen ettei tule muille pettymyksiä. No tänään sain viälä viestin liikkeestä että hyvittävät minulle viälä puuttuvia tavaroita lahjakortin merkeissä! Tottakai otin lahjakortinkin viälä vastaan kun sitä tarjottiin vaikka olinkin jo kaivuuvälineeseen tyytyväinen.

NÄIN TOIMII Finndetector Suomessa. En rehellisesti ole koskaan saanut yhtä hyvää ja nopeaa palvelua mistään nettikaupasta, vaikka miltei kaiken aina netistä ostan. KIITOS JA ISOO RUUSUKIMPPU miulta

Ville
Spes Sibi Guisgue

Minelab Excalibur 2
Xp
Garrett AT Pro

Kuva

vanhimmat löyröt lintuneula ja dirhem noin 800-1000luvulta yms....
Avatar
rauski
Metallinetsijä
Viestit: 477
Liittynyt: 06 Syys 2011, 22:51
Paikkakunta: Kaarina

Viesti Kirjoittaja rauski »

Juu kyllä homma pelaa niin kuin pitää :)
Itsellä meni kelan johto poikki kesken reissun ja otin Finndetektoriin yhteyttä, nopeat vastaukset ja lupasivat heti seuraavana päivänä laittaa minulle uuden kelan jottei tarvitse odotella että rikkinäinen on lähetetty tutkittavaksi jne.

10 pistetta heille 8)
Garrett AT PRO
Vanhin kolikko: hopeinen 4 öre Klipping
kausi 2013: 10 kolikkoa löytynyt
Juh1S81
Innostunut Etsijä
Viestit: 61
Liittynyt: 20 Marras 2012, 17:34
Paikkakunta: Lahti

Viesti Kirjoittaja Juh1S81 »

Samaa kauppaa (Finndetector) voin kehua kanssa. Oli tuota Fisheriä ostaessa ilmoituksessa kanssa maininta osista jotka eivät pakettiin kuuluneetkaan. Tämä korjattiin ja jopa patterit tulivat jälkitoimituksena vaikka sanoin että en niitä olisi edes tarvinnut. Esimerkillistä asiakaspalvelua mitä ei tunnu enään mistään saavan.
Sandscoop
Kasa lapioita
Garrett Pro-Pointter
Fisher F75 Limited Edition Black
Avatar
Akimbo
Metallinetsijä
Viestit: 109
Liittynyt: 06 Elo 2010, 16:33
Paikkakunta: Lappi

Viesti Kirjoittaja Akimbo »

Täältäkin löytyy vain positiivisia kokemuksia Finndetectorilta. Takuu asiat hoituu todella mallikkaasti ja asiakaspalvelu parasta mtä olen tähän mennessä kokenut.
Mielestäni kotimaista jälleenmyyjää kannattaisi muidenkin metallinetsijöiden suosia eikä säästää muutamaa kymppiä viron pojilta tilaamalla.
Garret AT Gold
Goldenmask 3
Propointer
ristola
Viestit: 7
Liittynyt: 19 Helmi 2013, 21:54

Viesti Kirjoittaja ristola »

Paketti on vielä postin kuljetettavana, joten aika varhaista mennä kehumaan, mutta tähän asti ostotapahtuma on ollut positiivinen viron poikien kanssa.

Onko tuo Finndetector edes Garrettin virallinen myyntipaikka, kun ei kotisivujen kautta löydy Suomesta edustusta?
Avatar
jamppe
Kunniajäsen
Viestit: 1211
Liittynyt: 24 Kesä 2012, 21:07
Paikkakunta: Kouvola

Viesti Kirjoittaja jamppe »

Akimbo kirjoitti:Mielestäni kotimaista jälleenmyyjää kannattaisi muidenkin metallinetsijöiden suosia eikä säästää muutamaa kymppiä viron pojilta tilaamalla.
Ymmärrän pointtisi, mutta helposti tuo hintaero venähtää muutamasta kympistä useaan sataan euroon, niin kyllä siinä vaiheessa moni alkaa jo miettiä..
Toki FD:llä on tuo Klarnan osamaksumahdollisuus jota arvostan suuresti ja tulenkin tuota optiota varmaan jossain vaiheessa käyttämään, kun se Deussi,E-Trac tms. kuume kasvaa sietämättömäksi :twisted:
Itse olen tilannut laitteita ja tarvikkeita niin kotimaasta (FD,Elektroville) kuin ulkomailtakin (metallidetektor.ee,nuggets24,stavrscoop,nelcoil,detecknicks) ja valitettavasti eniten on saanut sähköposteja lähetellä kotimaisille firmoille ja kysellä että missä se tavara luuraa :roll:
Mutta, FD korvasi kyllä avokätisesti oman "hidastelunsa" viime kesänä, sekä Elektrovillen asiakaspalvelu pelasi loppusyksystä yllättävän nopeasti, joten täytyy antaa vähän risuja ja ruusuja molemmille :D
Viron poikien tilaus tuli viikossa kotiovelle, joten täydet pojot heille..
ristola
Viestit: 7
Liittynyt: 19 Helmi 2013, 21:54

Viesti Kirjoittaja ristola »

Nyt saapui Viron poikien maanantaina postittama paketti. Kotiiovelle kannettuna ja ilmaisilla postikuluilla :)
Hintaeroa suomalaiseen kauppaan tuli noin 20%(pitkälti toista sataa)
Todella tyytyväinen olen, vaikka arveluttikin etukäteismaksut Viron maalle.
Vastaa Viestiin