Kaivelin lumia, löytyi lumia

Oletko kadottanut kallisarvoisen korusi tai tippuiko esim. työkoneestasi vaikeasti saatava osa. Vai muistatko jo vuosia sitten kadottaneesi jonkin metalliesineen jonnekkin, mistä et koskaan enää kuvitellut sen löytyvän. Kirjoita tälle foorumille ja kysy jos joku aarremaanalla.comin jäsenistä osaisi auttaa.
Avatar
smacine
Kunniajäsen
Viestit: 1038
Liittynyt: 15 Marras 2009, 23:41
Paikkakunta: etelä-pirkanmaa

Kaivelin lumia, löytyi lumia

Viesti Kirjoittaja smacine »

Kaveri soitteli eilen illalla ja kyseli löytyykö mun laitteella kännykkä, mitäs siihen sitten kun vastaamaan, että kokeillaan :lol: Olivat jo muutaman tunnin ettineet lumikasasta, missä likka oli pomppinu. Ei ollut soittoääni kuulunut, joten epäilivät jonnekkin muualle pudonneen ja jonkun löytäneen.
Alue mihin puhelin olisi voinut pudota oli kuitenkin selkeä ja rajattu, lumikasa ja 130 metriä pyörätien vartta. No kuinka ollakkaan, kännykkä löytyi juuri siitä mistä pitikin,lumikasasta metrin tarkkuudella.. oli jo kohtuullisen tamppaantunut lumi siltä kohtaa ja känny melkein 20 sentin syvyydessä.
Ihminen on omien ajatustensa vanki.
Avatar
Kätkäläinen
Kunniajäsen
Viestit: 1830
Liittynyt: 19 Touko 2011, 15:53
Paikkakunta: Pälkäne

Viesti Kirjoittaja Kätkäläinen »

Hienoa että löytyi :D Miettikääpä miten paljon vaikeampi on löytää esim sormus. Eräs kaveri kertoi rodoksella ollessaan, että jonkun sormusta etsittiin rantaviivan hiekasta tuloksetta. Joku meinasi sitten, että hän pistää sormuksensa rantaviivaan ja katsotaan mihin se menee. Aalto tuli ja hiekkaa pyöri ja toinen sormus hukkui :shock: pitäisi olla tosi juttu?
moron8
Viestit: 5
Liittynyt: 30 Tammi 2013, 18:05

Re: Kaivelin lumia, löytyi lumia

Viesti Kirjoittaja moron8 »

[quote="smacine"]Kaveri soitteli eilen illalla ja kyseli löytyykö mun laitteella kännykkä, mitäs siihen sitten kun vastaamaan, että kokeillaan :lol: Olivat jo muutaman tunnin ettineet lumikasasta, missä likka oli pomppinu. Ei ollut soittoääni kuulunut, joten epäilivät jonnekkin muualle pudonneen ja jonkun löytäneen.
Alue mihin puhelin olisi voinut pudota oli kuitenkin selkeä ja rajattu, lumikasa ja 130 metriä pyörätien vartta. No kuinka ollakkaan, kännykkä löytyi juuri siitä mistä pitikin,lumikasasta metrin tarkkuudella.. oli jo kohtuullisen tamppaantunut lumi siltä kohtaa ja känny melkein 20 sentin syvyydessä.[/quote]

Toimiko toi kännukkä vielä, kun oli käynyt hangessa. Mikä kännykkä oli kyseessä
Ekomasteri
Kunniajäsen
Viestit: 1606
Liittynyt: 10 Loka 2008, 13:29

Viesti Kirjoittaja Ekomasteri »

Hienosti löydetty, onnea. Kännylle ei käy kuinkaan jos lumeen putoaa. Viime talvena erään tutun kännyä lumipenkasta etsin enkä löytänyt koska oli niin syvällä kunnes keväällä oli löytynyt lumien sulettua puhelin oli kuulemma täysin kunnossa.
-Golden King DPR Plus -XP-Deus -Garrett pro pointer
Avatar
JK
Kunniajäsen
Viestit: 2165
Liittynyt: 10 Elo 2008, 21:23
Paikkakunta: Lappeenranta

Re: Kaivelin lumia, löytyi lumia

Viesti Kirjoittaja JK »

moron8 kirjoitti:Mikä kännykkä oli kyseessä
Veikkaisin:lumia :wink:
Avatar
smacine
Kunniajäsen
Viestit: 1038
Liittynyt: 15 Marras 2009, 23:41
Paikkakunta: etelä-pirkanmaa

Re: Kaivelin lumia, löytyi lumia

Viesti Kirjoittaja smacine »

JK kirjoitti:
moron8 kirjoitti:Mikä kännykkä oli kyseessä
Veikkaisin:lumia :wink:
:lol: Sepä se. Kerkis likka läväyttämään masiinaan tulet ennen kun ehdin sanoa että kannattaa kuivatella kunnolla. Ei tosin ehtinyt olla hangessa kuin viitisen tuntia, pitäisi nokialaisenkin pelata vielä sen ajan jälkeen.
Itte tuli joskus uitettua Siemenssi veneen perästä, sitä kurkotellessa tippu rahapussi ja sit mentiin perään ittekkin. Hitusen oli holotna kun jään reuna meni parinkymmenen metrin päässä laiturista, onneks oli vene laiturissa. Ei muuta kun kotiin kuivattelemaan ja miettimään miten että mitenkäs ne sieltä ylös noukitaan. Eikun lämmintä vaatetta ja haavi mukaan ja takaisin veneelle.
Kännykkä nousi helposti, se kun keltaisena erottu pohjassa parimetrisessä vedessä. Rahapussin kanssa meinas jo iskee epätoivo että joutuuko sitä oikeasti uimaan menemään, mutta tunnin haaveilun (siis päätä myöten pinnan alla) se yllättäen eksyi haaviin..
Siemenssi pelitti vielä kummasti 3 vuotta tuon tapauksen jälkeen mutta sit alkoi sammuilemaan ittekseen ja ostin uuden siemenssin. Se on nyt menossa seitsemättä vuotta eikä suostu hajoamaan millään :shock: Ihme että siemens lopetti puhelinten valmistuksen, ei kukaan tarvinnut uutta kun vanhat ei hajoa millään..
Ihminen on omien ajatustensa vanki.
moron8
Viestit: 5
Liittynyt: 30 Tammi 2013, 18:05

Re: Kaivelin lumia, löytyi lumia

Viesti Kirjoittaja moron8 »

Mutta oliko tämä kyseinen siemens koskutusnäytöllinen puhelin ?

Siinä on meinaan aika iso ero jos on kosketusnäytöllinen niin näyttö voi mennä aika helposti rikki.

Mielestäni aika hyvin kesti hangessa olla kosketusnäytölliseks puhelimeks. Taattua nokia laatua :roll:
Avatar
rauski
Metallinetsijä
Viestit: 477
Liittynyt: 06 Syys 2011, 22:51
Paikkakunta: Kaarina

Viesti Kirjoittaja rauski »

Ei tainnut 7 vuotta sitten olla kosketusnäyttöjä pahemmin :D
Garrett AT PRO
Vanhin kolikko: hopeinen 4 öre Klipping
kausi 2013: 10 kolikkoa löytynyt
Vastaa Viestiin