Garret ACE 250:sen Syvyysmittari

C- Scope, Garrett, Minelab, Viking, Whites, Fisher, Tesoro, Bounty Hunter ja muut metallinilmaisin merkit. Kerro kokemuksista, kirjoita arvio. Oletko hankkimassa uutta laitetta. Motion vai non-motion ilmaisin? Kaikkea metallinpaljastimista.
Jode
Viestit: 13
Liittynyt: 02 Kesä 2012, 12:46

Garret ACE 250:sen Syvyysmittari

Viesti Kirjoittaja Jode »

Terve olen aloitteleva ''aarteenmetsästäjä'' 14v. Omistan tuon Garret ACE 250:sen ja kävin tuossa mökkimetsässä testailemassa tuota laitetta. Pidin all metal modia päällä ja kyllä se kovasti piippali (mökkimetsä on historiallista seutua) mutta tuli ongelma vastaan. En osaa lukea tuota syvyysmittaria voisiko joku kertoa mitä yksiköitä ne ovat ja mitä ne ovat sentteinä syvyydet 2' 4' 6' +8'. Sitten toinen mitä moodia kannattaa käyttää. Lopuksi vielä voitte kertoa hyviä vinkkejä aloittelijalle (; t:Jode
Avatar
NÄÄTÄ
Kunniajäsen
Viestit: 1530
Liittynyt: 26 Huhti 2010, 12:52
Paikkakunta: Pohjois-Pohjanmaa

Viesti Kirjoittaja NÄÄTÄ »

Tervetuloa!
Jos käytät aluksi all metal-modea ja kaivat paljon, opit laitteen todella nopeasti. Nuo syvyysmerkinnät ovat tuumia, eli 1 tuuma=2,5cm. Syvyys on kalibroitu kolikon kokoisille esineille, eli iso esine syvällä voi antaa pienemmän syvyyslukeman.
Kunhan opit laitetta käyttämään, voit ns. discriminoida rautoja pois vaikka käyttämällä coins-modea tai eliminoimalla itse vasemmasta laidasta muutaman notchin pois.
Golden Mask 4W Pro + Garrett ProPointer
(Entisiä vehkeitä: ACE250, Blisstool LTC48 ja 64 v1, AT Pro, XP Deus)
Vastaa Viestiin