Ensimmäiset löytöni Vanhan Vaasan lähistöllä.

Olipa löytämäsi aarre sitten pieni tai suuri, nappi tai kolikko, tämä on paikka missä voit siitä kertoa mahdollisen kuvan kera.
Kashimir
Viestit: 14
Liittynyt: 16 Touko 2012, 23:13
Paikkakunta: Vaasa

Ensimmäiset löytöni Vanhan Vaasan lähistöllä.

Viesti Kirjoittaja Kashimir »

Toissapäivänä tuli postissa "Coinmaster Pro"-etsin ja nyt on tullut kaksi päivää ravattua pitkin metikköä Vanhan Vaasan ympäristössä (huom. muistomerkkisuojalain suojaaman alueen ulkopuolella)

https://plus.google.com/photos/10061987 ... 3598901521

Paljon löytyi toki romua, etenkin viina on tuntunut metsässä maistuvan vuosikymmenien varrella sillä Alkon korkkeja löytyy aina ajoilta jolloin yhtiön nimi oli vielä Ab Alkoholiliike Oy. :)

Mutta kyllä löytöjäkin tuli.

Ennen kaikkea päivää paransi löytämäni kolikko, 1830-vuoden Karl XIV 1/6 Skilling.

Tämän kolikon alapuolelta löytyi myös kirveenpää, eli voisi olettaa että se on samoilta vuosilta peräisin.

Musketin kuula löytyi myöskin samalta alueelta.

Hieman etäämmältä löytyi jonkin sortin koriste metallin pala johon oli painettu venäjän kaksipäinen kotka. Toki kyseinen kotka on ollut käytössä monissa maissa mutta eiköhän suomesta löydettynä venäjä ole aika varma veikkaus :). Tätä esinettä en kykene ajoittamaan ja voin vain arvailla sen käyttö tarkoitusta.

Löytyipä myös iso hylsy joka 'Mikä Tämä On?'-palstalla todettiin
pahvikuorisen valopatruunan hylsyksi.

Albumin pohjalle eksyi myös kuva kyhäämästäni mobiili sovelluksesta jonka avulla kirjaan löydöt kartalle syvyyksineen ja kuvineen kaikkien nähtäväksi (sovellus ei ole vielä kylläkään valmis ilmaisjakeluun :roll:)

Albumissa on kaikki kuvat moneen kertaan ihan vaan kameran autostabilisationin takia, ja kun kuvat menevät albumiin automaattisesti niin en ole jaksanut niitä karsia, pahoittelut tästä.


Kaikin puolin on ollut mukavat pari päivää ja pitäneepä varmaan lähetellä postia myös Pohjanmaan museolle mikäli ovat kiinnostuneita löydöistä tai osaavat kertoa jotain. :D
spwaw
Metallinetsijä
Viestit: 482
Liittynyt: 17 Syys 2010, 20:01

Viesti Kirjoittaja spwaw »

Kyllä on hienot kuvat, hyvin näkyy yksityiskohdat!
Vastaa Viestiin