Paras hankinta hintaluokassa 400-800€?

C- Scope, Garrett, Minelab, Viking, Whites, Fisher, Tesoro, Bounty Hunter ja muut metallinilmaisin merkit. Kerro kokemuksista, kirjoita arvio. Oletko hankkimassa uutta laitetta. Motion vai non-motion ilmaisin? Kaikkea metallinpaljastimista.
Avatar
McSeeker
Raavas Tonkija
Viestit: 945
Liittynyt: 20 Touko 2007, 12:50
Paikkakunta: Lohja

Viesti Kirjoittaja McSeeker »

sudenkolo kirjoitti:Villenkellokaan ei ole se nopein tapa 3 viikko on aika pitkä aika odotella.Varsinkin niiden sekoiluden takia jäi karvas maku suupieliin,lasku uupuu kokonaan ei ole kun matkahuollon lappu missä lukee optiikkaa,pikkasen läpinäkyvää toimintaa.
Mulla tuli kyllä aika nopeasti kun oli tavaraa hyllyssä. Yritän olla tilaamatta tavaraa jota ei ole hyllyssä :)
X-terra 70 + Excalibur II 8" Detector Pro Jolly Rogers kuulokkeet.

Piippailuvideoita
Avatar
Tuoma SS
Metallinetsijä
Viestit: 249
Liittynyt: 14 Helmi 2007, 13:05
Paikkakunta: Etelä-Karjala

Viesti Kirjoittaja Tuoma SS »

ilsaarin kirjoitti:Näin ne asiat mutkistuvat. Puolentoista viikon kaupanteon ja tilausta seuranneen viikon jälkeen Kellyco ilmoitti, ettei heillä ole T2:sta eivätkä tiedä milloin saavat. Kaikki tehdastilaukset menevät kuulemma jälkitoimitukseen. Sanoivat että "T2 on kyllä hintaluokassaan paras" ja sitten tarjosivat tilalle X-Terra 70:stä samaan hintaan. Hyvä peli sekin varmaan on. Sen osto ei juuri ison veden takaa kannata, sillä hintaero Villeen ei jää kummoiseksi. Villellä ei tosin ole 70:stä varastossa, joten sekin vaihtoehto kuivui. Kellyco ei suostu antamaan F75:sta tilalle samaan hintaan ja arvioiden perusteella en ole valmis maksamaan siitä taalaakaan lisää. Kyselin eilen chatissa heiltä kuinka edetään ja tyttö lupasi lähettää ehdotuksensa eilen meilillä. Sopii arvata, lähettikö. Ajattelinkin tässä pudottaa hintaluokkaa radikaalisti ja tilata tuon Ace 250:n jostakin. Alkaa sen verran kiivaasti kasvamaan elin otsaan.
Mitenkäs Whites MXT, M6, mitä niitä nyt onkaan? Ykillä käsittääkseni tuo MXT toiminut ilman ongelmia ja jenkkivehkeenä kai (?) voisi tulla jotain säästöäkin sieltä tilaamalla. (En ole Suomen hintoja tutkiskellut)

Minelab-miehenä kaiketi tilaisin X-Terran, tosin säästöä ei varmaankaan jenkeistä tilaamalla tule, mutta jos kotimaan saatavuudestakaan ei ole tarkempaa tietoa ja sellaiseen päätyy, niin eipä paljon muitakaan vaihtoehtoja sitten ole...

Villeltä tilattaessa kannattaa kyllä aina kysyä onko tavaraa hyllyssä. Mikäli ei ole, niin kertoo annetun toimitusajan kolmella ja luultavasti ollaan aika lähellä totuutta... (Johtopäätös vedetty JaNo74:n Explorer 800 tilauksesta :roll: )
Avatar
Hannu
Metallinetsijä
Viestit: 333
Liittynyt: 15 Tammi 2007, 21:40
Paikkakunta: Aurajokilaakso

Viesti Kirjoittaja Hannu »

Teknetics T2:ta voisi ehkä kannattaa kysellä Englannista? Ainakin Detecnicks väittää sivuillaan, että etsintä löytyy. Samoin Joan Allenin nettisivuilta saa sellaisen kuvan, että hyllyssä olisi. Hinta molemmilla 499 puntaa, joka on Googlen mukaan 632 euroa. Villen hinta melkein 900 euroa..?

http://detecnicks.co.uk/teknetics.htm
http://joanallen.co.uk/a_moreinfo_t2_uk.html
ilsaarin
Metallinetsijä
Viestit: 108
Liittynyt: 21 Maalis 2008, 22:17

Viesti Kirjoittaja ilsaarin »

Nämä linkit olivat erinomaiset. Kiitos siitä. Koitan saada hyvän diilin aikaiseki Kellycon kanssa ACE 250:stä. Jos ei onnistu, tilaan tuolta heti.

Ilkka
Vastaa Viestiin