Minelab Eureka Gold

C- Scope, Garrett, Minelab, Viking, Whites, Fisher, Tesoro, Bounty Hunter ja muut metallinilmaisin merkit. Kerro kokemuksista, kirjoita arvio. Oletko hankkimassa uutta laitetta. Motion vai non-motion ilmaisin? Kaikkea metallinpaljastimista.
Avatar
Visakoivu
Viestit: 6
Liittynyt: 26 Elo 2007, 11:22
Viesti:

Minelab Eureka Gold

Viesti Kirjoittaja Visakoivu »

CS 1220 XD sanoi meni hiljaiseksi, tilalle ostin Eurekan. Ensinmäinen pronssinen rannerengas on jo löytynyt pihalta, mutta rautaromut meinaavat kiusata. Onko kellään kokemusta säädöistä?
Avatar
retune
Innostunut Etsijä
Viestit: 96
Liittynyt: 19 Tammi 2007, 18:17
Paikkakunta: Pohjanmaa

Re: Minelab Eureka Gold

Viesti Kirjoittaja retune »

Visakoivu kirjoitti:CS 1220 XD sanoi meni hiljaiseksi, tilalle ostin Eurekan. Ensinmäinen pronssinen rannerengas on jo löytynyt pihalta, mutta rautaromut meinaavat kiusata. Onko kellään kokemusta säädöistä?
Vanhempi topiikki, mutta nostan ylös, koska kyseinen metallinilmaisin on varsin mielenkiintoinen ja kysymys jäänyt vaille vastausta.

Eipä taida olla kenelläkään kokemusta Minelab Eureka Gold etsimestä tälllä foorumilla vai onko ?

Luulisi että Minelab Eureka Gold:ssa olisi ainesta todella myyntimenestykseksi, mutta ei sitä ymmärtääkseni vielä toistaiseksi ole ?

Todellisena valttina monipuolisuus !

Tässä laitteessahan on poikkeuksellisen laajat PELKÄSTÄÄN kytkimestä vaihdettavat taajuudet eli 6,4 kz - 20 kz - 60 kz 8)


Erityisesti tämä 60 kz taajuus tekee laitteesta mielenkiintoisen. sillä ainakin
teoriassa tämä korkeataajuus tekee metallinilmaisimesta jo kyvykkään kulta yms. mineraalien pitoisuuksienkin havaitsemiseen.

Kiinnostaisi tietää kokemuksista tai sitten vaan kommentteja kyseisestä Minelab Eureka Gold metallinilmaisimesta ?
Whites´s GMT Goldmaster + Kohteina mineraalit, relic, kolikot...
Vastaa Viestiin