Pikainen piipahdus Vaasan alueella. (Korjattu)

Olipa löytämäsi aarre sitten pieni tai suuri, nappi tai kolikko, tämä on paikka missä voit siitä kertoa mahdollisen kuvan kera.
Kashimir
Viestit: 14
Liittynyt: 16 Touko 2012, 23:13
Paikkakunta: Vaasa

Pikainen piipahdus Vaasan alueella. (Korjattu)

Viesti Kirjoittaja Kashimir »

Kävin uudella kierroksella Melaniemen pururadalla jonka metsiköstä löytyy hylättyjä peltoja ( edellinen reissu: http://www.aarremaanalla.com/foorumi/vi ... f=2&t=9807 )


KuvaKuva
2€:nen on päässyt kuvaan ihan vain antamaan skaalaa. Kuvassa oleva kupari kolikko on valitettavasti täysin tunnistus kelvoton.

KuvaKuva
Ilmeisesti rintaneula. Kiinnitys mekanismissa lukee "Patented 12.15.08". Uskallan olettaa että on 1908 vaikka en kyllä löytänyt kyseistä patenttia (EDIT mahdollisesti tämä). Olisi toki aikamoinen pettymys jos ilmenisi että onkin 2008, mutta eipä tänäpäivänä kukaan enään kirjoita tuotteisiin "patented" :)

KuvaKuva
Mikäköhän ihme tämä on..? Ensin innostuin kun näkyi kullan kimallus mutta en valitettavasti osaa metalleja tunnistaa; saattaa helposti olla ihan joku tuore roju.
White's Coinmaster
Allu
Viestit: 3
Liittynyt: 03 Marras 2014, 19:49
Paikkakunta: Turku

Re: Pikainen piipahdus Vaasan alueella. (Korjattu)

Viesti Kirjoittaja Allu »

Voisko alin olla lyttyyn ammuttu kiväärinluodin messinkivaippa? Näytää vähän samanlaiselle joita hirviä nyljettäessä löytyy.
Vastaa Viestiin