Garret ace 250

C- Scope, Garrett, Minelab, Viking, Whites, Fisher, Tesoro, Bounty Hunter ja muut metallinilmaisin merkit. Kerro kokemuksista, kirjoita arvio. Oletko hankkimassa uutta laitetta. Motion vai non-motion ilmaisin? Kaikkea metallinpaljastimista.
Tiitu2008
Viestit: 5
Liittynyt: 04 Syys 2011, 22:44
Paikkakunta: Kokkola

Garret ace 250

Viesti Kirjoittaja Tiitu2008 »

Termos ja kiitos jo etukäteen. Yksinkertainen kysymykseni, voiko ko. laitteella piipata vedessä? Eli onko tuo kelaosa, varsi, liittimet vedenpitäviä. Olen aivan keltanokka harrastuksessa enkä yht äkkiä tietoa löytänyt. Garretn laitettu tilauksiin ja ideoita paikoista aivan valtavasti.. no ehkä korkkien kaivelu syö enimmän innon :D
Päivällä etsin mahdollisimman halpaa rautaa, illalla kallista =)
Avatar
Akke65
Raavas Tonkija
Viestit: 605
Liittynyt: 29 Elo 2007, 20:35
Paikkakunta: Vaasa

Re: Garret ace 250

Viesti Kirjoittaja Akke65 »

Tiitu2008 kirjoitti:Termos ja kiitos jo etukäteen. Yksinkertainen kysymykseni, voiko ko. laitteella piipata vedessä? Eli onko tuo kelaosa, varsi, liittimet vedenpitäviä. Olen aivan keltanokka harrastuksessa enkä yht äkkiä tietoa löytänyt. Garretn laitettu tilauksiin ja ideoita paikoista aivan valtavasti.. no ehkä korkkien kaivelu syö enimmän innon :D
Kelan voi upottaa veden alle.
GoldenMask 4
Tesoro Vaquero


* Kaikki saa mutta komiat ensin*
Avatar
Toro
Metallinetsijä
Viestit: 122
Liittynyt: 21 Heinä 2011, 19:01
Paikkakunta: Tuusula

Viesti Kirjoittaja Toro »

Käytännössä kaikki siihen elektroniikka & paristoja sisältävään laatikkoon asti on vesitiivistä. Eli varsi vaan pitkäksi niin pääsee jo aika syvälle. Jätä vähän kuivavaraa boxin alle. ;)

On ne jotkut innostuksissaan uittaneet sitä boxiakin makeessa vedessä, ja kuivaamisen jälkeen on laite jälleen toiminut.
Kauas on pitkä matka - joskus lähellekin
-----------------------------------------------
Fisher F5
(Garrett Euro Ace)
Garrett ProPointer
efe
Innostunut Etsijä
Viestit: 56
Liittynyt: 24 Elo 2011, 19:20

ACE250 kysymys?

Viesti Kirjoittaja efe »

Testailin tänään omaani ja sain aika outoja lukemia?.. 18-23 karaatin kultakorut näkyy samassa tolpassa kuin folio? Hopea ja alumiini näyttää myöskin saman tolpan, hopean alueella? Onko muilla samoja kokemuksia? Entä muilla etsimillä? Kait nyt kulta pitäisi pystyä erottamaan foliosta ja hopea alumiinista... Pitää vissiin tonkia kaikki roskat ylös mitkä vähänkin vinkuu?... :?:
Avatar
Etsijä82
Kunniajäsen
Viestit: 6255
Liittynyt: 27 Touko 2008, 14:26
Paikkakunta: Siilinjärvi

Re: ACE250 kysymys?

Viesti Kirjoittaja Etsijä82 »

efe kirjoitti:Testailin tänään omaani ja sain aika outoja lukemia?.. 18-23 karaatin kultakorut näkyy samassa tolpassa kuin folio? Hopea ja alumiini näyttää myöskin saman tolpan, hopean alueella? Onko muilla samoja kokemuksia? Entä muilla etsimillä? Kait nyt kulta pitäisi pystyä erottamaan foliosta ja hopea alumiinista... Pitää vissiin tonkia kaikki roskat ylös mitkä vähänkin vinkuu?... :?:
Ei noissa lukemissa ole mitään ihmeellistä, totuushan on että jos haluaa kaivaa hyviä kamoja, joutuu myös kaivamaan paljon roskaa...ei ole helppoa tietä onneen. :roll:
Xp Deus.
11" dd kela.(207,7e)
Golden mask 5+ 9x10 kelalla.(374,55e)


Vanhin kolikko: Gotlantilainen skilling vuodelta 1523.
Vanhin metalliesine: kammanpuolikas 800-1250 luvulta.

Top 60 kolikot: 25 penniä 1871 ja 25 penniä 1867.
Avatar
Toro
Metallinetsijä
Viestit: 122
Liittynyt: 21 Heinä 2011, 19:01
Paikkakunta: Tuusula

Viesti Kirjoittaja Toro »

Kaljapullon korkit näyttäytyvät milloin missäkin päin asteikkoa - riippuen ruostumisasteesta. Kaikki alumiininpalaset on piipparin mielestä tosi aarteita. Edes rautanaula ei näytä raudalta, jos se on sopivasti mutkalla ja hieman ruostunut. Eikä voi edes luottaa siihen, että 2€ kolikko näkyisi samanlaisena merkkinä joka kerta. Jos on kolikko eri asennossa, niin voi hypätä seuraavalle merkille.

Niin että etsi efe semmoinen pehmeä paikka, mieluummin hiekkaa, missä väki nauttii olutta, limsaa, jäätelöä, jugurttia ja tupakkaa. Siellä voi sitten helposti kaivella esille niitä piipparin ilmoittamia juttuja. Hetken päästä voit alkaa arvaamaan, mitähän sieltä nyt nousee. Jos on vaikka arvannut oikein limsapullon repäsykorkin, niin tulee parempi mieli limsapullon korkin löytymisestä, kuin jos olis arvannut vaikka euron kolikoksi. Niin sitä pikkuhiljaa oppii, että tuopa onkin kuitenkin pullonkorkki, enkä sitä nyt viitsi nostaa sieltä. (Paitsi jo on piippaajalla pitkävartinen skuuppi, niin tonkaisee sen pullonkorkin kuitenkin kertaraapaisulla ja ihastelee oppineensa jo pullonkorkkien metkut)

Ja kun on kyllästynyt niihin rantojen roskiin, niin tekee niinkuin vanhat sedät, ja menee pellolle, missä eivät hipit ole heitelleet pullonkorkkeja ympäriinsä, vaan ovat löydöt historiallisia aarteita, vaikkakin harvemmassa kuin rannan korkit. (Ja vaikeemmat kaivaa, mutta kirosanoja säästyy silti)
Kauas on pitkä matka - joskus lähellekin
-----------------------------------------------
Fisher F5
(Garrett Euro Ace)
Garrett ProPointer
efe
Innostunut Etsijä
Viestit: 56
Liittynyt: 24 Elo 2011, 19:20

Viesti Kirjoittaja efe »

No eniten mua vaan huoletti se kun foilin kohdalla vinkuu foliot, mutta kullan kohdalla ei vingu kulta, vaan sekin vinkuu foilin kohdalla? Ajattelin että onko mun laitteen säädöt päin prinkkalaa. Kait se kuuluu sitten asiaan.
Avatar
villimies
Raavas Tonkija
Viestit: 682
Liittynyt: 02 Heinä 2011, 21:10
Paikkakunta: Etelä-Karjala

Viesti Kirjoittaja villimies »

Taitaa olla laite kun laite niin ei se niin helppoa ole miltä voisi vaikuttaa...
T: villimies
GM3 + Garrett Pro-Pointer + Magellan Triton 200
vanhimmat löydöt: rapusolki n. 700-luvulta (Hämeenlinna), rautakaut. eläimenpäänmuot. hihnanjakajan hela (Rautjärvi)
vanhin kolikko: Juhana III: 1/2 äyriä v. 1580 (Rautjärvi)
SME:n jäsen nro 0008, lupa etsiä
Avatar
Taurus
Kunniajäsen
Viestit: 4686
Liittynyt: 11 Heinä 2011, 14:55
Paikkakunta: Espoo

Viesti Kirjoittaja Taurus »

Kerran tuli testattua vedessä kun etsin yhtä kadonnutta kultasormusta. Eihän siitä mitään tullu kun syvyyttä oli n. 1,5m :D

Kela ainakin piti hyvin vettä mutta boksia ei kannata upottaa veteen.
Garrett AT Pro

Pronssikirves 1700-1100 eKr, Rannerengas ja kaarisolki 0-200 jKr, Lintuneula 400 jKr, Rapusolki 600 jKr, Linturiipus, ketjunkantajia, tiuku, solki, sormus, korvaputki, kupuroita, hevosenkenkäsolkia 800-1100 jKr, Kultasormus 1400
Vastaa Viestiin