Kadonnut kultasormus Mustasaari

Oletko kadottanut kallisarvoisen korusi tai tippuiko esim. työkoneestasi vaikeasti saatava osa. Vai muistatko jo vuosia sitten kadottaneesi jonkin metalliesineen jonnekkin, mistä et koskaan enää kuvitellut sen löytyvän. Kirjoita tälle foorumille ja kysy jos joku aarremaanalla.comin jäsenistä osaisi auttaa.
Löysä
Viestit: 19
Liittynyt: 02 Kesä 2011, 18:40
Paikkakunta: Pohjanmaa

Kadonnut kultasormus Mustasaari

Viesti Kirjoittaja Löysä »

Kaverin vaimo pudotti hänen inssi- ja isoäidiltä perityn kultasormuksensa Carpellan uimarannalle hänen uidessaan. Joku tunnollinen pikupoika kuskasi inssisormuksen löytötavaratoimistoon, josta se pelastettin talteen. Perintösormus jäi kuitenkin kateisiin. Kävimme skannaamassa rantaa mun ACE 250:llä, mutta tuloksena oli vain rautanauloja ja pari kolikkoa. Kokeilin kihlasormuksellani ja Ace:n löytökyky hiekasta rajoittuu muutamaan senttiin. Jos joku on sormusen löytänyt, niin sille olisi oikea omistaja kovasti odottamassa.
kotola
Viestit: 28
Liittynyt: 12 Heinä 2012, 19:20
Paikkakunta: vantaa

garret

Viesti Kirjoittaja kotola »

uskoisin että vehje riittää ace 150 eikös käytännössä ole sama vehe . Löyty pienoinen hopea vedeestä 15-20 cm vettä ja 20-30 cm hiekkaa alta . Ja signaali oli kyllä erehtymätön . Oisko koku korjannu talteen tai etsijä häki sieltä todennäkösestä paikasta. Koitas sieltä jossa ei voi olla.
Vastaa Viestiin