Olutpullo

Osuitko etsintäreissullasi vanhojen pullojen tai lasi- ja posliiniesineiden kätkö- tai kaatopaikalle? Kuvia vanhoista lasiesineistä.
jarski
Kunniajäsen
Viestit: 1256
Liittynyt: 29 Loka 2017, 14:19
Paikkakunta: kerava

Olutpullo

Viesti Kirjoittaja jarski »

Kesällä löytyi ensimmäinen korkkaamaton alkoholia sisältävä pullo. Ei saa enää selvää mitä olutta sisältää, ja voisiko olla vielä juoma kelpoista? Ainakin heilutellessa pintaan tulee mukava vaahto, ja näyttää ihan juotavalta. Mitä mieltä raati on, että voisiko olla juoma kelpoista?
Kuva

Kuva
dunnock
Metallinetsijä
Viestit: 158
Liittynyt: 11 Maalis 2011, 07:45

Re: Olutpullo

Viesti Kirjoittaja dunnock »

Eppäillä soppii tuota juomakelpoisuutta, onko pullon alareunassa pullon valmistusvuotta, se antaa vähän (tosin hyvin vähän) osviittaa milloin tuo litku on mahdollisesti pullotettu? Tosin aika kuluneelta näyttäisi pullon alareuna olevan, joten kierrossa puteli on ollut aika pitkään. Ehkä kannattaa korkata pullo ja kaataa liemi viemäriin, mutta saahan siitä pullosta sen 10 c pantin vaivan palkaksi.
jarski
Kunniajäsen
Viestit: 1256
Liittynyt: 29 Loka 2017, 14:19
Paikkakunta: kerava

Re: Olutpullo

Viesti Kirjoittaja jarski »

91 on pullon valmistus vuosi, mutta jäljistä päätellen on kiertänyt monta kierrosta koneissa, joten juoma voi olla paljon uudempaakin. En meinannut maistaa, mutta säästän muuten pullon täytenä.
Vastaa Viestiin