Hyppyrimäki

Kertoiko isovanhempasi tarinoita saareen haudatusta aarteesta? Onko levottomina aikoina kätketty metsiin rahaa? Tarinoita aarteista.
Avatar
lusikka
Metallinetsijä
Viestit: 193
Liittynyt: 13 Loka 2020, 04:10
Paikkakunta: Nanaimo

Hyppyrimäki

Viesti Kirjoittaja lusikka »

Keravan Saviolla oli hyppyrimäki monia vuosia taaksepäin, paikka voisi olla uusi etsintä paikka. Sitten kun ( jos😀 ) lumet sulaa. siellä pidettiin mäenlasku ja hiihto kilpailut joskus 50- 60 luvulla. Oli kenttä keittiö, hernesoppaa ja mustikkasopaa tarjottiin. paljon ihmisiä katsomassa ilotulituksia illalla. Urheilu seurat oli Savion Sampo ja Keravan Riento, jos oikein muistan. Hyppyrimäki on hajotettu ja alue on melkein kokonaan rakennettu. Minä en ole tulossa sinne aarteita etsimään, matka on liian pitkä. Käykääpä katsomassa jos joku on kiinnostunut.
Growing old is inevitable Growing up is optional :D
jarski
Kunniajäsen
Viestit: 1219
Liittynyt: 29 Loka 2017, 14:19
Paikkakunta: kerava

Re: Hyppyrimäki

Viesti Kirjoittaja jarski »

Tiedän paikan kun olen asunut koivikossa lapsuuteni. Lisäksi mäen päällä kalliolla on ollut ennen kioski, lentopallokenttä ja betonista valettu tanssilava, missä on tanssittu ennen ja vietetty vappujuhlia ja muita juhlia. Ja mäessä laskettiin muksuna kaikilla mahdollisilla välineillä, kun hyppyrimäkeä ei enää ollut n.35-40 vuotta sitten.
Vastaa Viestiin