Vitriini

Oletko keräilijä? Oli sitten kysymys pikkuautoista, puukoista, tölkeistä, kivistä tai kolikoista niin täälla voit näyttää kokoelmasi oli se sitten mikä tahansa.
Avatar
Yki
Kunniajäsen
Viestit: 1005
Liittynyt: 11 Touko 2007, 15:54
Paikkakunta: Lappeenranta

Vitriini

Viesti Kirjoittaja Yki »

Laitetaan nyt tänne kun kokoelmiin liittyy. Ohessa kuva jossa on muutama keräilypatruuna vitriinissä. Noita vitriinejä myy suomessa www.finnmedals.net eivätkä ole hirmuisen kalliita, 12 euroa/kpl. Niin ja en todellakaan saa provikkaa tästä mainoksesta, ajattelin vain että jäsenillä saattaisi olla kiinnostusta moisiin.


Kuva

Tässä vitriinissä oli sen verran isot lokerot että jaoin ne rimanpätkillä kahteen osaan, samalla siihen rimaan sai mukavasti kiinni nimilapun. Lokerot ovat tässä mallissa 9x5cm, löytyy myös sellainen jossa lokeron koko on 5x5cm. Pahvirunkoinen boksi, lasilevy kannessa. Itelle noita tulle lähiaikoina 4 kpl lisää joten pääsepähän taas askartelemaan erilaisten kokoelmien pariin :)

Yki
White's MXT + 950 kela + Super 12 + 10x12 SEF + Vibraprobe 560
Nautilus DMC-2Ba + 6/10/15" kelat
Avatar
Leijona
Kunniajäsen/Mestari/Vuoden foorumilainen
Viestit: 10404
Liittynyt: 04 Helmi 2009, 22:01
Paikkakunta: Etelä-Karjala

Viesti Kirjoittaja Leijona »

Hieno, todella siistin näköinen paketti :P

Tuollaisia harjoituspatruunoita 1930, löytyi eräästä pellosta useita kappaleita, mutta se olikin ollut suojeluskunnan harjoituspaikkana :wink:
XP DĒUS. Varakoneena XP GoldMAXX Power V4+WS1+ muuta tarvittavaa.
Vanhin esinelöytö Suomesta: Vyönsoljen katkelma 550-800 jKr Nappisolki v. 600 jKr. Vanhin kolikko Suomesta: Dirhem Viikinkiajalta v.942-950 jKr.
predator
Viestit: 43
Liittynyt: 12 Huhti 2009, 22:10
Paikkakunta: 45360

Re: Vitriini

Viesti Kirjoittaja predator »

Melkoisen vanha viestiketju mutta vastaanpa kumminkin.... Ykin toteutuksen innoittamana tilailin itsekin vastaavanlaisia vitriinejä, suomen puolelta en noita enää löytänyt mutta ameriikan maalta tärppäsi huokeahkoon 7 taalan kappalehintaan, tosin tullimaksut suomen päässä toki nostivat hintaa jonkin verran. Lokerikot jaoin vastaavalla tavalla kuin Yki on tehnyt omalleen ja kylläpä patruunat istuvatkin hienosti omissa kolosissaan! Sota-ajan 53 ja 54 ärrille uhrasin yhden vitriinin, nyt työn alla toinen vastaava muille ennen sotia ja sota-aikana maassamme käytössä olleille kiväärin patruunoille, kuvaakin saattaa tulla jossakin kohtaa...
Ex nihilo nihil fit
Vastaa Viestiin