Black Bull tai GC1030 MD3030

C- Scope, Garrett, Minelab, Viking, Whites, Fisher, Tesoro, Bounty Hunter ja muut metallinilmaisin merkit. Kerro kokemuksista, kirjoita arvio. Oletko hankkimassa uutta laitetta. Motion vai non-motion ilmaisin? Kaikkea metallinpaljastimista.
Avatar
Kinke
Viestit: 7
Liittynyt: 04 Marras 2009, 12:19
Paikkakunta: Turku

Black Bull tai GC1030 MD3030

Viesti Kirjoittaja Kinke »

Onkos kellään kokemusta moisesta värkistä? Sain pukilta tuollaisen ja kaipaisin vähän tarkempia ohjeita kun mitä masiinan mukana tuli.
Sisällä kun testailin niin meinasi hermot mennä, piippailee miten sattuu.
Taitaa vaan olla sisätiloissa kaikenlaista häiriötä sen verran ettei kannata
hermoilla, en kyllä viitsi tuonne nietoksiinkaan mennä möyryämään.
Kun ei osaa, niin joutuu kaivelemaan enemmän.
Avatar
Yki
Kunniajäsen
Viestit: 1005
Liittynyt: 11 Touko 2007, 15:54
Paikkakunta: Lappeenranta

Viesti Kirjoittaja Yki »

Taisipa olla näiden laitteiden jenkkilän maahantuoja joka 'narahti' kun ilmoitteli työtä tarjolla sivustoilla että etsitään henkilöä jonka tehtävänä on kehua myymiämme laitteita eri foorumeilla...

Kiinan ihmeissä on se vika että ensin pitäisi varmistua että laite yleensäkään toimii. Sitten varmistaa että toimiiko se aiotulla tavalla :)
Sisällä laite kerännee sen verran paljon häiriöitä että testailu ei ole helppoa. Voit kokeilla siten että laita koje vaikka pöydälle ja sijoittele kela siten että se olisi vaikka keskellä huonetta, ja samalla tietty mahdollisimman kaukana metalliesineistä. Säädä herkkyys pieneksi ja ala tarjota kolikoita tms kelalle ja katso mitä tapahtuu.

Tuo saattaa olla esim jonkun Bounty hunter laitteen kopio, ja saattaa kyllä olla ihan hintansa väärti. Veikkaisin että löydät kyllä vekottimella yhtä sun toista mutta etsintäsyvyydet eiivät varmaan päätä huimaa ja kohteen tunnistus/arvaus voi olla mitä sattuu.

Yki
White's MXT + 950 kela + Super 12 + 10x12 SEF + Vibraprobe 560
Nautilus DMC-2Ba + 6/10/15" kelat
Avatar
RJR
Kunniajäsen
Viestit: 1180
Liittynyt: 08 Loka 2007, 21:54
Paikkakunta: Oripää Finland

Viesti Kirjoittaja RJR »

Etsin on kyllä itsessään enemmän kuin hintansa väärtti. Laatu yksilöittäin saattaa vähän heitellä. Vaikka onkin talvi niin kokeile mitä etsimesi tuumaa ulkona kun pistät maahan rautanaulan , kuparikolikon, pulltabin, pari muuta kolikkoa ja vaikka kultasormuksen. Siitä saa vähän vinkkiä toimiiko laite. Ei se mikään huono etsin ole ellei satu olemaan huono yksilö.,
X-Terra705, Garret AT pro, C-Scope 990 (eläkkeellä :) ) Fiskars kenttä ja puutarha, Minelab Pro Find 35 ja Sherlock pinpointterit. Panasonic Lumix FT-5 kamera. NMF-jäsen.
Vastaa Viestiin