Sivu 1/1

Vitriini

Lähetetty: 20 Helmi 2010, 15:24
Kirjoittaja Yki
Laitetaan nyt tänne kun kokoelmiin liittyy. Ohessa kuva jossa on muutama keräilypatruuna vitriinissä. Noita vitriinejä myy suomessa www.finnmedals.net eivätkä ole hirmuisen kalliita, 12 euroa/kpl. Niin ja en todellakaan saa provikkaa tästä mainoksesta, ajattelin vain että jäsenillä saattaisi olla kiinnostusta moisiin.


Kuva

Tässä vitriinissä oli sen verran isot lokerot että jaoin ne rimanpätkillä kahteen osaan, samalla siihen rimaan sai mukavasti kiinni nimilapun. Lokerot ovat tässä mallissa 9x5cm, löytyy myös sellainen jossa lokeron koko on 5x5cm. Pahvirunkoinen boksi, lasilevy kannessa. Itelle noita tulle lähiaikoina 4 kpl lisää joten pääsepähän taas askartelemaan erilaisten kokoelmien pariin :)

Yki

Lähetetty: 20 Helmi 2010, 19:32
Kirjoittaja Leijona
Hieno, todella siistin näköinen paketti :P

Tuollaisia harjoituspatruunoita 1930, löytyi eräästä pellosta useita kappaleita, mutta se olikin ollut suojeluskunnan harjoituspaikkana :wink:

Re: Vitriini

Lähetetty: 16 Loka 2018, 03:38
Kirjoittaja predator
Melkoisen vanha viestiketju mutta vastaanpa kumminkin.... Ykin toteutuksen innoittamana tilailin itsekin vastaavanlaisia vitriinejä, suomen puolelta en noita enää löytänyt mutta ameriikan maalta tärppäsi huokeahkoon 7 taalan kappalehintaan, tosin tullimaksut suomen päässä toki nostivat hintaa jonkin verran. Lokerikot jaoin vastaavalla tavalla kuin Yki on tehnyt omalleen ja kylläpä patruunat istuvatkin hienosti omissa kolosissaan! Sota-ajan 53 ja 54 ärrille uhrasin yhden vitriinin, nyt työn alla toinen vastaava muille ennen sotia ja sota-aikana maassamme käytössä olleille kiväärin patruunoille, kuvaakin saattaa tulla jossakin kohtaa...