Varustevyö???

Mistä kannattaa etsiä ja miten? Miten syvaltä kolikko loytyy? Mitä pakkaat reppuusi ja mikä on kaivamisen apuvälineesi?
Kuikkadetecting
Viestit: 30
Liittynyt: 02 Huhti 2022, 18:33
Paikkakunta: Siilinjärvi

Varustevyö???

Viesti Kirjoittaja Kuikkadetecting » 05 Heinä 2022, 12:45

Moi! Sellainen olisi kysymys, että mistä voisi ostaa/mikä kannattaisi ostaa, perus varustevyötä etsin. Menee aivan mahdottomaksi, jos on taskussa rasia, repussa lisää rasioita, pinpointter halppisvyöllä ja pieni lapio kädessä. Onko sellaista vaikka 50€ maksavaa varustevyötä, johon saisi esim sen pinpointterin sekä siinä olisi taskuja enemmän? Kiitos jo etukäteen vastauksista!
Käytän Garrett Ace 150 metallinpaljastinta,
Minelab-Pro-Find-20 pinpointteria
sekä Fiskarsin lapioo.
Hienoimmat löydöt 1918 vuoden 5 penniä,
kirveenterä sekä ehjä sormustin.

dunnock
Metallinetsijä
Viestit: 143
Liittynyt: 11 Maalis 2011, 07:45

Re: Varustevyö???

Viesti Kirjoittaja dunnock » 06 Heinä 2022, 14:48

Mites työkaluvyöt, tai -liivit. Oletko niitä tutkiskellut? Niistä saattaisi löytyä asiallisiakin kamppeita. Esim. https://www.taloon.com/tyokaluliivit , tuolla näyttäisi olevan vielä joku alennuskamppanja meneillään. Liivit ehkä päällä miellyttävämmät, jos painoa l. rompetta tulee taskuihin kannettavaksi enemmän. Ja huomiovärityskin on osassa, ei hämärissä syyskeleissä ammuta metsässä karhuna.

Avatar
iipe
Kunniajäsen
Viestit: 3354
Liittynyt: 25 Marras 2011, 12:36
Paikkakunta: Pori

Re: Varustevyö???

Viesti Kirjoittaja iipe » 06 Heinä 2022, 16:16

Varusteleka (armeijan ylijäämää) sivustolta kannattaa tsekata myös. Monenmoista tetsari-/vyö-/liiviyhdistelmää myynnissä ja halvalla. Nuo on monesti myös "muokattavissa" tarpeen mukaan. Saa lisätaskua ja kenttäpulloa ym. roikkumaan.
Taivas varjele mitä sieltä tulee!
moderaattori

Henrik1818
Viestit: 3
Liittynyt: 11 Elo 2022, 21:35
Paikkakunta: helsinki

Re: Varustevyö???

Viesti Kirjoittaja Henrik1818 » Eilen, 06:12

Minulla on Fjällräven eli sen nukkuvan ketun vaellus shortsit, piipparille omatasku ja 2 isoa reisitaskua mihin mahtuu toiseen piippari ja toiseen 25 cm pitkä kuokka, pienempään matalaan taskuun menee keräiltävät metallit. Itse harkitsen jonkin laisia koukkuja vartaloon. Pidän pyyhettä (irroitushiekkaa varten ettei sotke maata) olalle niin että siihen laittais metalli renkaan ja vois siinä roikottaa vaikka taittolapiota.

Mikä on myös hyvä varuste on oksasakset, ei että mitään puiden juuria sillä pilkkois, mutta sellasta pienempää aluskasvillisuutta, mikä menis katki joka tapauksessa ja sillä on hyvä vipuvarsi menetelmällä nostaa syvällä olevia kiviä ylös kun on paksumpi kuin isolapio, joka vääntyisi.

Vastaa Viestiin