Mies pyytää apua mäessä: Equinox 800

C- Scope, Garrett, Minelab, Viking, Whites, Fisher, Tesoro, Bounty Hunter ja muut metallinilmaisin merkit. Kerro kokemuksista, kirjoita arvio. Oletko hankkimassa uutta laitetta. Motion vai non-motion ilmaisin? Kaikkea metallinpaljastimista.
Avatar
Tonkija69
Metallinetsijä
Viestit: 433
Liittynyt: 16 Marras 2017, 21:04
Paikkakunta: Järvenpää

Mies pyytää apua mäessä: Equinox 800

Viesti Kirjoittaja Tonkija69 » 23 Huhti 2019, 18:20

Kertokaa, oi veljet ja sisaret, miten tuota laitetta pitää käyttää. Tiedän, että oikea vastaus on "oikein", mutta jos joku osaisi vähän avata minulle suuntaa :) Olen näet aiemmin käyttänyt Garrett Ace 250:tä, jolla olin mielestäni "puistokurko". Mutta kun tämä laite pistää minut täysin hämilleni: "pling-plong-uiiiii-uaaa-tsing-tsong-blip!". Liikaa kaikkea informaatiota yhtaikaa :( Ja eri etsintäprofiilit tuottavat erilaiset "pimpulapompulat" ja target-id:t samassa paikassa.

Olen lukenut manuaalin useampaan kertaan ja osaan käyttää laitetta teknisessä mielessä. Mutta löytyisikö joltakulta viiden kohdan referaatti siihen, kuinka se toimii ? :)

EDIT: Garrett oli rehellinen: se kertoi, miten asia on oikein. Minelab on myös rehellinen, mutta se kertoo, miten miljoona asiaa voi olla yhtaikaa oikein. Revi siitä sitten... :/
"That's what I do: I dig and I find things" -- Game of Coins
Koneet: nox 800 ja Garrett Pro Pointer

Avatar
Haarukka
Kunniajäsen
Viestit: 3322
Liittynyt: 03 Huhti 2014, 18:40
Paikkakunta: Raahe

Re: Mies pyytää apua mäessä: Equinox 800

Viesti Kirjoittaja Haarukka » 23 Huhti 2019, 19:16

Ei oo minelabia ollut, mutta oletan että se toimii samalla tavalla kuin muutkin paremmat laitteet( garret at, nokta, makro racer...). Eli ääni on "käsittelemätöntä" ja se tulee aika suoraan koneen "radio osasta". Näyttö näyttää sen mitä koneen elektroniikka on kohteesta mieltä, uskooko ääntä vai näyttöä vai molempia jää käyttäjän vastuulle.

Acessa käsitellään kaikki. Ääni ja kuva on 1:1 se mitä mieltä kone kohteesta on. Jos kone on väärässä niin sillä jää hyvätkin kohteet maahan kun omalle tulkinnalle ei jää mahdollisuutta.
"Älä ole kateellinen metallinetsijälle hännen löydöistää, vaan siitä kuinka paljon aikaa ja rahaa hänellä on käytettävissä harrastukseensa"

Vastaa Viestiin