Tavastian ja/ tai Suomen muinainen kuningaskunta

Kertoiko isovanhempasi tarinoita saareen haudatusta aarteesta? Onko levottomina aikoina kätketty metsiin rahaa? Tarinoita aarteista.
heat
Viestit: 37
Liittynyt: 06 Heinä 2021, 21:52

Tavastian ja/ tai Suomen muinainen kuningaskunta

Viesti Kirjoittaja heat »

Paljon on kiistelty tästä aiheesta ja virkatieteilijöiden mukaan mikä tahansa selitys on oikeampi kuin Suomen muinainen kuningaskunta.

Tosiasiassa muinaiset moninaiset kirjoitetut lähteet ovat oikeassa. Esimerkiksi Tavastian alueella on ollut massiivista asutusta ja kuningaskunta, jolla on ollut yhteys Viron Pohja- Sakalaan Viljandissa. Tästä ovat viitteinä mm. samat tai samantyyliset paikannimet. Arkeologiassa(kin) tiedetään esineistön perusteella, että muinaisilla suomalaisilla oli kiinteät yhteydet Viroon, kuten myös muualle Pohjolaan.

Ainoa ongelma tässä ikikiistassa kuningaskuntien suhteen on se, että virallinen pseudotiede yrittää väkisin ja epätieteellisesti esittää nykyisen populaation olevan geneettistä ja kulttuurista jatkumoa pronssi- ja rautakaudelta. Näinhän ei ole, tai on vaan pienen kansanosan suhteen. Esimerkiksi jäämit selitetään´hämäläisinä´vaikka jäämit olivat oma arjalainen saka- heimonsa, ydna R1a. On naurettavaa väittää, ettei sakoilla tai sarmaateilla olisi ollut resursseja kuningaskuntiin. Heillähän oli niitä ympäri Eurooppaa.

Linkissä on esitelty joitain mielenkiintoisia veistotyylejä koskien tämän kuningaskunnan perustajien ja rakentajien muinaisia hautamuistokiviä. Linkin artikkelissä käy ilmi myös näiden kuningaskuntalaisten identiteetti. He olivat niitä alkuperäisiä suomalaisia, joiden identiteetilä kykkivät loput, kuten suurin osa tehottomasta ja asiantuntemattomasta virka- arkeologiasta.

Pronssikaudella oli ilmeisesti tyylinä, että polttohautajäänteet saatettiin sijoittaa näiden massiivisten megaliittien/ veistosten päälle, erityisesti paikan perustajaisännän polttohautajäänteet.

Kannattaa katsoa kaikki monumentit. Missä tahansa voi törmätä vastaaviin ja näin saadaan tietoa tämän muinaissuomen heimojen asutuksista ja levinneisyydestä ilman kaivauksia.

Vastaavanlainen iso profiilikivi löytyy mm. eräästä kuvasta, jossa näkyy rautakautinen kalmisto. Profiilikivi oli siellä kalmiston laidassa, ikäänkuin merkkinä. Paikkaa tutkinut "arkeologi" ei noteerannut tätä muinaista tod. näk. jäämien monumenttia mitenkään.

https://archaeologyhistorylinguistics.b ... kamaa.html