Taavinkylä liittyi muinaiseen kuningas Davidiin?!

Kertoiko isovanhempasi tarinoita saareen haudatusta aarteesta? Onko levottomina aikoina kätketty metsiin rahaa? Tarinoita aarteista.
heat
Viestit: 14
Liittynyt: 06 Heinä 2021, 21:52

Taavinkylä liittyi muinaiseen kuningas Davidiin?!

Viesti Kirjoittaja heat » 24 Joulu 2021, 16:36

Muinaisia kirjoituksia, niissä esiintyviä nimiä ja konsonantteja yhdistellen arkeologisiin löytöihin, Etelä- Suomeen muotoutuu heksagrammi, jonka tähden ´kärjissä´on ollut asutusta ja noin 1000 eaa. aikaan ajoitettuja löytöjä. Vaikuttaa vahvasti siltä, että Maaningan kirveet olivat tämän muinaisen heksagrammi- kuningaskunnan jäsenten kehittämiä. Tähän liittyi todennäköisesti myös Akozino- Mälaren kirveet.

Kuva

Suuremmista muinaisjäänteistä näiden ihmisten monumentteja oli Salminkallion punamultamaalaus ja kalliotaide, mitä ei ole tutkimuksissa havaittu tai esitelty lainkaan. Sammallahdenmäki, Sammalisenlahti jne. Itse asiassa kyse oli kuuluisan kuningas Taavin joukoista, jotka asustivat mm. Vesilahdella. Pohjois- Afrikan Meshwesh oli samaa sakaskyyttien Vesi- goottiheimoa, jonka ensimmäinen faarao oli ilmeisesti Osorkon the Elder. 8) Tämä herra siirtyi joukkoineen pohjoiseen Suomeen jossain vaiheessa n. 1000 eaa.
Aivan samoja paikan- ja heimonimiä esiintyy niin Välimeren suunnalla kuin Suomessakin. Vaikka esim. Wettenhovi- Aspaa on vähätelty ja pyritty esittämään oudossa valossa etymologioineen, hän oli aivan oikeilla jäljillä.

Mielenkiintoinen yhtymäkohta on myös Davidin/Taavin joukkojen päällikkö Iittai, jonka nimi esiintyy Vesilahden seutuvilla sijaitsevan Iittalan nimessä. Nää on tosi hyödyllisiä viitteitä pronssikauden asutuksia ja esineistöä piippaillessa. Virallisen arkeologian puolella ei nykyään tunneta pronssikautta paljoakaan, saati asuinpaikkoja. Muinaiset suomenheimot olivat sakoja, joilla oli kiinteät yhteydet Välimeren alueelle.
https://archaeologyhistorylinguistics.b ... m-and.html

heat
Viestit: 14
Liittynyt: 06 Heinä 2021, 21:52

Re: Taavinkylä liittyi muinaiseen kuningas Davidiin?!

Viesti Kirjoittaja heat » 14 Tammi 2022, 11:37

Blogissa on esitelty joitain hautakiviä, veistetty makaavan/ kuolleen/ nukkuvan pään ja kasvojen profiiliksi. Proto- siinain kirjain R oli vastaava profiili ja tämäntyyppinen hautakivi viittaa rusien eliittijäseniin, rusithan olivat R1a- jäämien klaani. Hämäläisillä ei puolestaan ole vttuakaan tekemistä jäämien kanssa, vaikka esittävät geneettistä ja kulttuurista jatkuvuutta tyypilliseen kehitysmaalaisen kulttuuriomijan tyyliin.

Yksi valtava profiilikivi on Saka- Tavastian muinaisen Epran kaupungin alueella, kalmistopellolla.


Kuva
Tässä vertikaalinen kuva monumentista. Museoviraston ´asiantuntijoiden´ mukaan kyseessä on luonnontekele. Olisi hienoa, jos tänne Suomeen saataisiin virkoihin alkuperäisiä arjalaissuomalaisia metsätäjäkeräilijätaustaisten identiteettiparasiittien sijaan. Näiden mielestä kaikki jurttaa kehittyneemmät rakenteet ovat jääkauden tai luonnontekelettä ja kieli lainasanoja milloin keltäkin ´germaanilta´. Toptuus on, että koko kieli on ´lainattu´arjalaisilta R1a- saka- suomalaisilta.

Jos Taavi oli Daavid, tässä on varmaankin itse kuningas Saulin hautamonumentti. Saul oli alunperin todennäköisesti Salo.

Kartassa Suomen Itäpuolella näkyy Sarvisalo- paikkojen muodostelma, muinainen kauppaverkosto tai hallinta-alue, minkä on ilmeisesti perustanut itse Salo aikoinaan :) Äänisen kuparia levitettiin länteen päin varmaan tämän Sarvisalo- alueen tai paikkojen muodostaman verkoston avulla. Salon vaimo oli ´Ahinoam´eli Homa. Tääkin natsaa. Sarvi ja sarva tarkoittivat muinoin soturia.

Kysymys kuuluukin, miksi vtussa täällä rypevät mk- taustaiset kykkimässä ´suomalaisina´asiantuntijoina arkeologian ja kulttuurin viroissa?!

Avatar
aar1pne
Kunniajäsen
Viestit: 1000
Liittynyt: 22 Huhti 2007, 20:13
Paikkakunta: Keskipohjanmaa.

Re: Taavinkylä liittyi muinaiseen kuningas Davidiin?!

Viesti Kirjoittaja aar1pne » Eilen, 13:07

Milikuvitus saa näyttämään luonnonmuovaamat kivet siltä mitä haluaa. Olen liikunut paljon luonnossa, katsellut ja tutkinut kiviä ja kallioita myös valokuvannut mutta aivan muussa mielessä. Tässä muutama kuva.
Kuva

Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuvat ylhäältä
Silmäilyä.
Jäämies.
Tupeen sahattu.
Portinpielus.
Irvileuka.
C.SCOPE Newforce R1(veteraani)
Fisher F75 SE
Paras löytö.Hannin aarre(64 hopearahaa ja kullattu hopeavyö)

Vastaa Viestiin