Rajapyykki maan alla

Oletko kadottanut kallisarvoisen korusi tai tippuiko esim. työkoneestasi vaikeasti saatava osa. Vai muistatko jo vuosia sitten kadottaneesi jonkin metalliesineen jonnekkin, mistä et koskaan enää kuvitellut sen löytyvän. Kirjoita tälle foorumille ja kysy jos joku aarremaanalla.comin jäsenistä osaisi auttaa.
Harakka
Metallinetsijä
Viestit: 197
Liittynyt: 18 Marras 2012, 15:19
Paikkakunta: Seinäjoki

Rajapyykki maan alla

Viesti Kirjoittaja Harakka » 02 Marras 2016, 22:28

Tutun tutulta tuli pyyntö etsiä rajapyykki, joka oli tietöiren yhteyres hautautunut maan alle. Oli hyvä syy pitkästä aikaa tarttua etsimeen ja eikun huispaamaan. Eipä siinä kerennyt ottaa kuin kaks askelta kun kelan alla oli iso rauta ja siellähän se karkulainen oli 10cm syvällä.
Isäntä vähän kiros kun oli vahingos istuttanu puun väärälle puolelle rajaa mutta oli tyytyväinen pyykin löytymisestä vaikka se olikin "väärässä" paikassa :lol:.
"Yellow iron makes white men go crazy"

Avatar
Edmund
Metallinetsijä
Viestit: 174
Liittynyt: 08 Huhti 2016, 19:56
Paikkakunta: Meri-Lappi

Re: Rajapyykki maan alla

Viesti Kirjoittaja Edmund » 03 Marras 2016, 09:53

Hyvä että löytyi. Itse yritin etsiä kadonnutta rajapyykkiä viime kesänä erään heinäpellon nurkalta, mutta etsin tuuttasi rautaa ihan joka paikassa koko sillä puolen aarin alueella, mitä tutkin. Niin isoa kuoppaa en välittänyt kaivaa :roll: Olisikohan käytöstä poistetut piikkilangat tms. haudattu juuri niille tienoille.
Golden Mask 1+, 9" spider-kela
Gold Hunter Pro-Pointer
Puutarhalapio
Vaskooli

Vastaa Viestiin