löytoja bulgariassa

Do you live in Europe and want show your metaldetecting finds to finnish hobbyists.This is the place to do it. Use only English in this forum.
Avatar
tiigerin silmä
Raavas Tonkija
Viestit: 521
Liittynyt: 26 Huhti 2014, 11:09
Paikkakunta: helsinki

löytoja bulgariassa

Viesti Kirjoittaja tiigerin silmä » 16 Syys 2016, 15:53

2600 v vanhoja kolikoitahttp://www.novini.bg/video/
Kuva
0 1 0 0 Arkeologit löysivät nuolia käytetään kolikoita 2600 vuotta sitten. Niitä löytyy kyselyn saarella St. Kirik ja Julita lähellä Sozopol. Nuolet käytettiin uhrilahjoja jumalille. Uskotaan, että paikka tutkivat ryhmä apulaisprofessori tohtori Krystina Panayotova, oli temppeli Apollo Yetros / Healer /. Kaivaukset saarella alkoi vuonna 2009. Tänä aikana löydettiin suuri määrä esineitä, sanoi tohtori Panajotova. Joukossa ovat harvinaisia ​​säiliöitä suitsukkeita muodossa härän pään ja pään ram, ram istuvaan ja kaksi alusta muotoinen soturi kypärä. Viimeisimmät havainnot ovat teatteri naamio, jonka korkeus on vain noin 4 cm, lukko keskiaikainen kirja basilikan, joka sijaitsi myöhemmin saarella, ja kaksi pronssia nuolia. Löydetty kulhoon ja sijoitettu alareunaan rituaali kuoppaan. Ehkä paikka oli ja patsas Apollo. Kun kaivaminen on auki naapurustossa ensimmäisen uudisasukkaiden Miletus, saapui nämä maat 6.-luvulla eaa.

Прочети повече на: http://www.novini.bg/news/364205-%D0%B0 ... D0%B8.html
käytossa työkalut:blisstool ltc 64x v3,blisstool ltc 64x v5,garret,white´s propointter,kaivinkone fiskars,ruuvimeiseli kiina.