Sivu 1/1

Rovaniemen piippailijat.

Lähetetty: 04 Loka 2012, 23:39
Kirjoittaja Latezi
Olen miettinyt kun aika laiskasti tullut käytyä rovaniemen alueella piippailtua kun ei oikein tiedä ''kunnon'' paikkoja joten olisi kiva käydä ennen lumien tuloa piippailemassa jonkun kanssa, joka tietää hyviä paikkoja ! :D

Lähetetty: 19 Loka 2012, 05:57
Kirjoittaja Latezi
Vielä kysyn, että oliskos jollakulla kiinnostusta käydä piippailemassa jossain päin rovaniemeä, esim uimarannoilla, tai jos tietää hyvän paikan mihin voisi mennä. Mieluiten ennen lumen tuloa, jos jotakuta kiinnostaa niin viestiä vaan tulemaan :)

Lähetetty: 19 Loka 2012, 14:02
Kirjoittaja appenzell
Muutaman kerran vuodessa tulee käytyä, voisin ottaa piipparin mukaan ensi kerralla. Menee kyllä varmasti kevääseen :)

Lähetetty: 19 Loka 2012, 17:35
Kirjoittaja Latezi
Jos saisi pienen porukan ens kevääksi niin voitaisiin tosiaan käydä tsekkailemassa keskustan puistot,rannat ja uuden avatun angry birds puiston ja keskustan vieressä olevan camping alueen jos luvat kuntoon.... Voisi löytyäkkin jotain kun ei täällä lapissa ihan niin paljoa piippailijoita olekkun siellä etelässä.....Tähän vaan muutkin ilmoittautumaan niin päästään hakemaan lapin aarteet :lol:

Lähetetty: 19 Loka 2012, 18:11
Kirjoittaja Maverick
Jaa Appenzell saattaa sen puiston tietääkin :D

Tainnu tulla työaikana käytyä kiipeilemässä.

Lähetetty: 28 Huhti 2013, 06:23
Kirjoittaja Latezi
Nytkun täältä rovaniemeltäkin alkaa olemaan aika sulaa niin mietin että oliskos täälläpäin porukkaa jos lähtis yhdessä piipparoimaan, kun täällä on porukkaa sen verran vähemmän kuin etelässä niin voisi olla paljon koskemattomia rantoja, puistoja, vanhoja kokoontumis paikkoja jne :)

Lähetetty: 02 Touko 2013, 21:34
Kirjoittaja lapland relics man
Tässä yksi rovaniemeläinen harrastaja, muutamia paikkojakin tiedän ja muutama peltokin olisi katsottuna. Täytyy vain luvat hommata tuohon isoon peltoon on mielenkiintoisella paikalla joten ehkäpä se jotain antaisi :D Viestiä vain tulemaan.

Lähetetty: 25 Syys 2013, 02:48
Kirjoittaja Latezi
Olisikos täällä piipparoijia ketkä haluaisi lähteä tänä tai ensi viikonloppuna piipparoimaan rovaniemen kaupungin alueille. Itse ajattelin käydä piipahtamassa ounasvaaralla kun lupaavia löytöjä sieltä on tullut, tai sitten etsiä uusia paikkoja kaupungin lähistöltä.. Viestiä vaan jos kiinnostaa tulla kaveriksi :D

Lähetetty: 25 Syys 2013, 07:28
Kirjoittaja PatGarret
Kiinnostaa kyllä. Pitää tarkistaa vielä työvuorolista.