Taisinpa tartuttaa tämän taudin toveriini :)

Keskustelua kaikesta muusta aarteenetsintään liittyvästä ja vaikka säästä kuin jo otsikoiduista aihepiireistä. Täällä voit kertoa vaikka muista harrastuksistasi.
Avatar
Tonkija69
Metallinetsijä
Viestit: 467
Liittynyt: 16 Marras 2017, 20:04
Paikkakunta: Järvenpää

Taisinpa tartuttaa tämän taudin toveriini :)

Viesti Kirjoittaja Tonkija69 » 11 Touko 2019, 18:12

Kävin tänään piippaamassa erään hyvän ja pitkäaikaisen tuttuni kanssa hänen sukutilallaan. Annoin hänen käyttöönsä vanhan uskollisen sotaratsuni, eli Ace 250:n. Itse kamppailin uuden Noxini kanssa. Ei taaskaan löytynyt sitä Mustaparran aarrekirstua, mutta kaikenlaista pientä kuitenkin, esim. sotilaskaliiperin hylsyjä vuosileimalla 1935.

Kaverin silmistä luin, että nyt alkoi häntä kiinnostaa ihan aikuisten oikeasti. Ja jätin hänelle "härniksi" lainaan tuon Acen. Olenko ilkeä ihminen? ;)
"That's what I do: I dig and I find things" -- Game of Coins
Koneet: nox 800, Garrett Pro Pointer ja 300kg supermagneetti

Kotiteollisuus1
Viestit: 2
Liittynyt: 28 Kesä 2019, 16:41
Paikkakunta: East

Re: Taisinpa tartuttaa tämän taudin toveriini :)

Viesti Kirjoittaja Kotiteollisuus1 » 28 Kesä 2019, 22:17

Et ole ilkeä ihminen, vaan viet kaverisi pois pahanteosta yms häiriköinnistä lainaamalla vanhaa sotaratsuasi. Itse vuosikausia jo puhunut ja jahkaillut, että pitäisi hommata vaikka joku halpishärveli ja lähteä samoilemaan moniin paikkoihin, jos vaikka jotain löytyisi. Noh, tänään löysin tämän sivuston ja pari tuntia lueskeltuani rekisteröidyin ja siitä muutama minuutti niin tilasin Ace 250:sen. Eiköhän tuolla pärjää näin alkuun ja tuskin maltan odottaa ensi viikkoa :D

Vastaa Viestiin